Lloguer de
vehículs en

Valencia

Créixer no és ser més grans, sino millors

ALQUILER DE VEHÍCULOS EN VALENCIA

TELÈFON ATENCIÓ Al CLIENT: 963975000 ( Atenció telefònica de 8.00 a 20.00 ininterromput )

Horaris d'oficina: De Dilluns a Divendres de 8.00 a 13.15 - 16.00 a 19.15 | Dissabtes: De 8.30 a 13.15

TURISMOS
MINIBUSES
FURGONETAS
CAMIONES

Reserva el teu turisme en Flycar. Consulta en la nostra Web i elije el vehícul que millor s’adapte a les teues necessitats. T’estem esperant.

Si no saps on trobar un servici de lloguer de minibuses i monovolúmenes en la ciutat de Valéncia, no esperes i crida-nos. Som Flycar.

Conta en la màxima calitat i resistència a l’hora de contractar un servici de lloguer de furgonetes de tot tipo en Valéncia. Conta en Flycar.

En Flycar contes en un excelent servici de lloguer de camions en Valéncia.

Parla en nosatres, estarem encantats d’atendre’t.

LA TEUA EMPRESA DE LLOGUER DE VEHÍCULS

Creada especialment per a tu, en la web de la nostra empresa de lloguer de vehículs hem posat tots els nostres esforços per a brindar-te la major informació i característiques detallades dels productes i servicis que oferim.

Som *FLYCAR, líders en el nostre sector. Tenim més de 50 anys d’experiència i posem a la teua disposició una gran varietat de servicis lloguer de furgonetes, camions, turismes i *minibuses a uns preus sense competència.

Estem segurs que entre la nostra extensa flota de vehículs trobaràs lo que estàs buscant. Qualsevol dubte o consulta que et sorgixca serà atesa pel nostre equip de professionals i especialistes.

Consulta on estan les nostres oficines en Valéncia

Servicis Adicionals

Furgonetes grans o menudes, carrozados en o sense plataforma elevadora, mixtes o de passagers, turismes i camions, un món d’opcions a la teua disposició en servicis adicionals tals com:

Baca
equipage

ENGANCHE REMOLCS

CARRETILLAS MUDANCES

CADENES de rodes

PARCAMIENTO VEHICULOS

Lloguer per us

En este apartat de lloguer per us, volem ajudar-te a que pugues diferenciar clarament quina furgoneta et convé més llogar en funció del comés al que va a anar destinada. Descobriràs que hi ha models com les mixtes que s’adapten a vàries tasques simultàneament i unes atres que són més específiques per a mudances, viages, etc.

Servicis a empreses i autònoms

Sabem que el teu negoci mai es deté: per això nosatres, tampoc.

Som especialistes en lloguer de vehículs per a empreses i autònoms. El nostre servici preferent per a negocis inclou entre uns atres estos afegitons extra:

– Recollida i entrega en les teues instalacions
– Lloguers de llarga duració
– Obertura de conte client habitual
– Preus especials per a associacions

Si necessites llogar un coche, furgoneta, monovolumen o camió per al teu negoci en Valéncia no dubtes en cridar-nos. Estarem encantats d’atendre’t personalment.

¿Vols saber lo que opinen de nosatres?

PER A FLYCAR, ELS NOSTRES CLIENTS SÓN EL NOSTRE MILLOR ACTIU

OPINIONES ALQUILER DE VEHÍCULOS EN VALENCIA
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday