Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

BOCAIRENT

Bocairent, una vila valenciana carregada d’Història, cultura i paisatge, està emmarcada en una zona muntanyenca de la Comunitat Valenciana. Els seus monuments més emblemàtics, d’origen cristià i musulmà, donen sentit a la seua festa més popular: moros i cristians.

¿Qué hacer en BOCAIRENT ?

Bocairent, també anomenat Bocairent, és un poble amb encant i molt a visitar, que destaca pels seus espais naturals, els seus museus, monuments i festes.

Si visites Bocairent, pots gaudir d’un paisatge privilegiat, amb les seues zones agrícoles, les seues rutes i senderes. A Bocairent es troba el parc natural de la Serra *Mariola, el riu *Clarià i el naixement del riu Vinalopó. Tot aquest entorn natural es combina de manera única amb un poble històric, amb els seus jaciments prehistòrics, el seu barri antic, els *covetes *dels moros, les seues fonts, esglésies i ponts.

Entre els monuments més valuosos de Bocairent destaca l’Església de La nostra Senyora de l’Asunción, que combina art gòtic i influències posteriors. Dins de l’església es troba el Museu Parroquial, que compta amb obres del pintor Joaquin *Sorolla, entre altres.

Un altre dels encants d’aquesta localitat valenciana és la *Plaça de *Bous, tallada sobre roca en 1843. Aquesta peculiar plaça que val la pena visitar, no sols és la més antiga de Bocairent, sinó de tot el País *Valencià.

No pots viatjar a Bocairent sense visitar les caves, construccions que es realitzaven des del segle XVI per a aprofitar la neu a la muntanya. Les més populars són l’*Engolada, la de *sant Miquel, *sant Blai o l’*Arquejada, entre altres. S’emmarquen dins del parc natural de la Serra de *Mariola, de gran bellesa i riquesa en fauna i flora. Aquesta serra va ser declarada Parc Natural en 2002 i compta amb una àmplia extensió més enllà de Bocairent, un total de setze mil hectàrees des d’Agres fins a Muro.

A més, aquesta vila valenciana ofereix la millor tradició gastronòmica, amb els seus pimentons farcits, les seues olles típiques i una deliciosa rebosteria amb postres clàssiques de la zona com els pastissos de moniato.

Una bona època per a visitar Bocairent, ja siga en furgoneta o en qualsevol altre mitjà, és al febrer. El segon mes de l’any se celebra a Bocairent la festivitat de Moros i Cristians en honor a Sant Blas. Un altre gran esdeveniment de l’any és a l’agost, quan tenen lloc les festes de Sant Agustí carregades de balls i menges tradicionals.

A Bocairent pots viatjar en el temps pels seus carrers empedrats del barri antic, i també pots respirar aire pur en les seues zones més naturals. Una visita d’aquesta joia amagada de la Comunitat Valenciana no et defraudarà.

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar BOCAIRENT

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday