Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

CHELVA

L’origen del seu nom és la paraula romana “silva”, que podem traduir com a selva. Aquest encantador poble va ser declarat Lloc d’Interés Cultural en la categoria de Complex Històric, perquè manté quatre districtes de diferents cultures que habitaren aquest territori: moro, jueu, cristià i àrab. A més, val la pena passejar pels seus carrerons, així com pel seu paisatge muntanyenc. Si vols llogar furgonetes a Chelva perquè vas a visitar-la, coneix tot el que aquesta localitat té i pots visitar.

A més, hi ha un altre barri interessant, l’Ensanche. Aquesta expansió es va produir a la zona nord de la plaça principal. L’edifici més notable

¿Qué hacer en CHELVA ?

Per als amants de del senderisme, s’aconsella fer la Ruta de l’Aigua perquè és una mescla de cultura i naturalesa.

El punt de partida és la plaça principal i després es poden visitar els tres barris més importants. Als afores del poble es pot trobar el riu Tuéjar, algunes restes d’antics molins d’aigua àrabs, una antiga central elèctrica, i l’edifici més impressionant és l’aqüeducte romà de la Penya Tallada, que és un dels quatre aqüeductes principals de la Península Ibèrica.

 

Un altre destí indispensable si visitaràs Chelva és La *Playeta, ideal per a nadar a l’estiu o per a gaudir el seu paisatge en qualsevol estació, perquè té espectaculars cascades i paradisos d’aigües tranquil·les. També val la pena anar a la Torreta, a un km al Nord del poble. En ella va haver-hi un assentament ibèric entre el segle IV i l’I a. C.. Més tard, els almohades van construir la fortalesa a la fi del segle XII. En el segle XIX es va construir la torre actual. Des d’ací les vistes són realment espectaculars.

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar CHELVA

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday