Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

ALBORAIA

La Platja de la Patacona és un dels llocs més populars per als visitants d’Alboraia, per la seua amplitud, les seues belles palmeres i la seua arena fina. A través del seu passeig marítim, enllaça amb les platges de València.

El Port Saplaya destaca pels seus vaixells amarrats, envoltant les cases. Recorda a l’encant de Venècia, perquè hi ha xicotets canals que connecten les embarcacions amb les cases del poble.

Una altra visita indispensable si viatges a Alboraia a València són els camps de xufa, l’ingredient amb el qual es preparen les delicioses orxates valencianes. Si llogaràs  furgonetes a Alboraia, o un vehicle tipus turisme, podràs acostar-te a aqueixos racons d’agricultura de regadiu tan tradicionals.

En una visita a Alboraia tampoc pots deixar d’anar a veure els seus monuments més destacats, com la Parròquia de l’Asunción de La nostra Senyora, que data del segle XVIII, o ermites com la de Miracle dels Peixos, la de Sant Cristòfor o la de Santa Bàrbara, entre moltes altres.

Tampoc pot faltar una visita en el Pont romànic del Moro, ni a la Casa Senyorial Conte Zanoguera.

Alboraia, pels seus camps de xufa, les seues platges, les seues gents i la seua tradició i història, mereix una visita.

¿Qué hacer en ALBORAIA ?

Si has pensat a visitar València i els seus voltants, Alboraia és una destinació turística recomanada, per les seues platges, la seua riquesa paisatgística, les seues xufes i les seues gents. Les festes patronals se celebren el mes de juliol, des de la festivitat del Corpus *Christi.

Una altra festa popular a Alboraia, a part de les de Setmana Santa i les Falles, extensibles en tots els municipis i racons valencians, és la del Santíssim Crist de la Provisió, el mes d’agost. A l’octubre també cal destacar la Festa de la Verge de l’Horta, que la celebra el gremi de horchateros i acaba amb una degustació irrenunciable d’orxata de xufa valenciana.

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar ALBORAIA

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday