Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

ALZIRA

Val la pena visitar Alzira, entre altres raons perquè malgrat els desastres fluvials patits, conserva molts jaciments prehistòrics: del Paleolític, del Neolític i de l’Edat de Bronze.

La vila originària, emmurallada formant la coneguda Muralla d’Alzira, comptava en el seu interior amb unes quantes mesquites, cases de bany i molins.

¿Qué hacer en ALZIRA ?

En cas que vages de visita, descobriràs un racó valencià ple d’encant i Història, a uns 40 quilòmetres al Sud-oest de València. Al voltant del poble es poden contemplar bells paratges naturals i interessants rutes de monestirs.

A poca distància trobaràs un pont romà sobre el Xúquer, una vertadera meravella arquitectònica clàssica. Les ruïnes del monestir de la Murta, del segle XIV, estan prop d’aquesta localitat. Es pot viatjar fins allí en furgoneta de lloguer o turisme, disponible en *Flycar.

En aquesta joia valenciana, capital de la Ribera Alta del Xúquer, també val la pena visitar l’ajuntament. L’Ajuntament d’Alzira és d’origen gòtic, amb influències renaixentistes i barroques. En aquest cas es pot accedir a ell a peu, i val la pena visitar-ho per la seua bellesa i llegat cultural. En el seu interior es custodia el «*Aureum *Opus», un còdex datat del segle XV.

El Museu Municipal d’Alzira és un altre dels indispensables, especialment per als amants de la Història i de l’Art. En ell s’exposa un variat i valuós patrimoni cultural de la zona, incloent-hi elements cartogràfics, etnogràfics, històrics i artístic.

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar ALZIRA

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday