Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

ALTEA

En plena costa llevantina, banyada pel Mediterrani i plena de carrers blancs i vestigis històrics, Altea és una localitat alacantina que val la pena descobrir

Hi ha moltes raons per les quals Altea mereix una visita de diversos dies, i ací te les explicarem.

Per a començar, té un clima immillorable, amb temperatures moderades tot l’any, agradablement fresques a l’estiu. A més, té platges, activitats culturals, racons plens d’encant i unes vistes espectaculars de la mar i els seus verds paisatges.

Si has pensat en un lloguer de furgonetes o vehicles per a viatjar per la Comunitat Valenciana, no et perdes aquesta parada de platges, monuments i paisatges de somni.

¿Qué hacer en ALTEA ?

Les platges d’Altea són excel·lents, perfectes per a gaudir del sol i per a banyistes: l’Va espigolar, l’Olla, *Cap *Negret, El *Mascarat, la *Roda o *Cap Blanch. A més, aquells que aprecien el tub respirador, tenen en aquest poble valencià un fons marí de gran bellesa.

El Barri antic d’Altea també mereix una visita prolongada, on es pot veure un vertader laberint de cases blanques amb plantes i flors. Molts artistes s’han inspirat als seus carrers de postal: Benjamí Palència, Rafael *Alberti, Sergio *Dalma, Blasco Ibáñez…

Dins dels monuments a destacar a Altea, val la pena visitar l’Església Monestir de les Carmelites Descalces, la Torre de la Galera, l’Església Parroquial de La nostra *Señola del Consol, el Palau Altea, la Torre de la Bellaguarda… Entre els seus museus per a veure, estan el Museu Navarrés Ramón, el Museu de la Mar i el Museu Casal del Fester.

En *Flycar t’oferim un servei de lloguer de furgonetes per a visitar Altea, ara tens l’ocasió perfecta per a apuntar-te a un dels pobles mil·lenaris de la Comunitat Valenciana.

 

Si has pensat a fer una escapada i agafar un lloguer de furgonetes a Altea, t’aconsellem tindre en compte el calendari de esdeveniments de València i d’aquest municipi en particular.

Al febrer és època de les festes de *Mig *Any, amb la tradicional desfilada i enfrontament entre moros i cristians. També durant aquest mes se celebren la *Festa del *Porquet i la del Crist de la Salut a Altea la *Vella.

Cara a l’estiu val la pena visitar Altea perquè són les festes de Sant Antoni, Sant Joan i de la Santíssima Trinidad el mes de juny. El mes de juliol se celebra la festa marinera de la localitat en el barri pesquer, en honor a Sant Pere i la Verge del Carmen. Agost comença amb la tradicional festivitat de Sant Roque, en la partida de l’*horta, seguida per les festes de Sant Lorenzo, que culmina amb un meravellós espectacle de focs artificials, el ‘Castell de l’Olla’.

Altea és un viatge d’un dia perfecte des de València, però també és un destí en si mateix. Una altra opció és realitzar un lloguer de furgonetes per a visitar Altea directament, o de qualsevol altre vehicle si el prefereixes, a través de *Flycar. Així pots gaudir uns dies de les seues platges, els seus carrers i racons, els seus molts monuments i les seues moltes festes locals. Informa’t ací sense compromís i descobreix una de les poblacions amb més encant de la Comunitat Valenciana.

És la teua oportunitat per a fer una escapada merescuda i descobrir una de les joies de la Comunitat Valenciana. En una hora i mitja des de València o en uns 40 minuts des d’Alacant estaràs a Altea si vas en furgoneta o amb cotxe. I no et preocupes, el mitjà de transport el posem nosaltres, perquè comptem amb el lloguer de cotxes i furgonetes que estàs buscant… Tu només gaudeix de l’experiència. Altea t’està esperant!

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar ALTEA

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday