Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

CIUTAT DE LES ARTS

La Ciutat de les Arts i les Ciències, el centre cultural més gran de tota Europa, consta de sis espais arquitectònics moderns, que inclouen un aquari, un museu de la ciència, un centre audiovisual, una casa d’òpera, un espai per a esdeveniments esportius o musicals, i una àrea social a l’aire lliure, entre altres coses.

 

¿Qué hacer en CIUTAT DE LES ARTS ?

Per a començar, la vasta estructura de vidre i acer és el *Oceanogràfic, dissenyat com una ona gegant i envoltada d’aigua, una mostra visual del que hi ha dins. Amb més de 45.000 criatures marines i 500 espècies diferents, aquesta part de la Ciutat de les Arts i les Ciències és un lloc fascinant per a visitar.

El centre s’estén al llarg de deu aquaris separats, cadascun recreant diferents mons submarins que van des del Mar Roig i l’Àrtic fins als tròpics i el Mediterrani.

El *Hemisfèric és un altre punt clau dins de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Des del cinema IMAX fins al Planetari, aquest edifici contemporani no deixa indiferent, amb pel·lícules en 3D, exploració espacial, conservació d’animals i descobriments científics per a entretindre i ensenyar Ciència al mateix temps.

Una altra parada imprescindible en el complex de *Calatrava és el Museu de Ciències Príncep Felip. El disseny d’aquesta sorprenent estructura es basa en la construcció de l’esquelet d’una balena i és tan impressionant visualment com qualsevol cosa que podràs trobar dins del museu. A més de les exhibicions científiques que es poden veure en el museu, és possible interactuar aprenent a través del tacte.

Un altre dels llocs emblemàtics dins de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València és la Àgora. Aquest espai versàtil s’usa a vegades per a concerts, a vegades com a sala d’exposicions i, a vegades, per a albergar esdeveniments esportius com el Torneig de Tennis València *Open 500. Dissenyada com un espai públic cobert, l’estructura és tan innovadora i intrigant com la resta del complex.

El Palau de les Arts Reina Sofia està dedicat a les arts escèniques. És un espai meravellós per a veure produccions de clàssics espanyols o obres contemporànies de dansa i teatre.

Més enllà de visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències, si vas a la costa valenciana, no deixes de passejar pel pròsper i bulliciós port de València. Té una cultura i un estil propis, amb una animada vida nocturna i una escena culinària que no pot deixar de delectar a qualsevol viatger de la ciutat.

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar CIUTAT DE LES ARTS

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday