Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

MORELLA

A tan sols 175 quilòmetres de València es troba Morella, una excusa perfecta per a allunyar-se de l’urbs i submergir-se en un espai rural

Morella, el poble d’interior de la província de Castelló, va ser una ubicació estratègica de gran rellevància en l’època medieval, en l’època de la reconquesta i en nombroses guerres. A mesura que vas arribant a Morella, el paisatge es torna espectacular. Trobaràs un castell a la part alta de la muntanya i les seues cases envoltades de muralles.

En aquest xicotet poble de la Comunitat Valenciana habiten 2000 habitants, per això, la millor manera de descobrir els seus encants és passejant pels seus carrers. El carrer més emblemàtic de Morella és Blasco d´*Arago. Encara que també són dignes de ser visitades la Plaça de Colón i la Plaça del Pla *dels *Estudis. Si visites aquest poble veuràs que està totalment emmurallat, exactament Morella està envoltada de 2 km de muralla, 10 torres i 7 portes.

L’encant del poble és veure com els seus veïns fan vida normal dins d’aqueixa espectacular estructura. Es diu que la part més bella de la muralla són les Torres de San Miguel, les quals són de base octogonal i són la porta principal del poble.

Si t’abelleix anar a visitar un dels pobles més bonics d’Espanya, realitza el teu lloguer de furgonetes per a visitar Morella amb nosaltres, comptaràs amb nombrosos avantatges. CONTACTA AMB NOSALTRES I INFORMA’T! Es recomana no entrar amb el cotxe dins de la muralla. Trobaràs diverses zones d’aparcament en la zona exterior de les muralles.

¿Qué hacer en MORELLA ?

Per a gaudir de les millors vistes panoràmiques d’aquest meravellós poble es recomanen alguns dels seus miradors:

Les vistes des de l’àrea d’autocaravanes
Les vistes des de l’alt del poble, en la carretera CV-12 en direcció a Ares
L’aqüeducte del S.XIV és una altra de les zones que es recomanen

Per a continuar gaudint d’aquest turisme rural, hi ha altres emplaçaments que has de visitar com el Museu de Dinosaures i Pintures Rupestres. També pots gaudir d’una escapada multiaventura al parc *Saltapins, el qual està ple de ponts tibetans, tirolines i lianes.

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar MORELLA

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday