Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

PARC NATURAL DE L’ALBUFERA

Declarat parc natural en 1986, i reconegut com a ‘aiguamoll d’importància internacional’ des de 1989, destaca per les seues diverses espècies d’ocells aquàtics, a més de que és una microreserva de flora.

El Parc Natural de l’Albufera és un dels sis parcs naturals que hi ha a la província de València, però és el major d’ells, amb 21.000 hectàrees.

Format per una llacuna litoral d’aigua dolça com s’aprecia en les imatges, se separa de la Mar Mediterrània per les llengües *dunares del *Saler. Es considera molt valuosa perquè és l’hàbitat natural de moltes espècies d’ocells autòctons i també migratòries.

¿Qué hacer en PARC NATURAL DE L'ALBUFERA ?

Quines espècies es poden trobar al parc natural de l’Albufera?

Entre les espècies més destacades que es poden apreciar en una visita amb barca per l’aiguamoll destaquen sobretot algunes plantes i ocells.

Entre la vegetació podem trobar la *corregüela marina, el canyís, l’arròs, la *enea, la *masiega, el *barrón, la *siempreviva, el ginebre marí, el lliri blanc marí, el pi blanc o la *algodonosa.

La riquesa avícola de el parc natural de l’Albufera s’aprecia en poder albirar en la zona espècies com el sivert, la cullera comuna, les garses, els *charranes i gavines o l’ànec *azulón.

 

Quines altres riqueses ofereix la zona a part de la seua naturalesa?

A més del valor ecològic de la zona i de la seua bellesa paisatgística, cal destacar un monument que no pot passar-se per alt en una visita. La Casa de “*Demana“ és un edifici emblemàtic que es remunta a fa més de tres segles, quan es desenvolupaven subhastes en el seu interior. La casa de *Demana s’ocupa de recuperar, conservar i donar a conéixer els valors de l’Albufera, tant des del pla mediambiental com l’artístic i cultural.

No tot és paisatge o història en el *Parc Natural de l’Albufera, perquè de fet la gastronomia de la zona mereix una parada. Si et detens en aquest *extroardinario paratge de la Comunitat Valenciana, no deixes de degustar la seua paella, l’arròs a banda, o el “a l’*all i *pebre” (all i julivert), que s’elabora amb anguiles de la llacuna.

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar PARC NATURAL DE L'ALBUFERA

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday