Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

SAGUNTO

El castell es podria considerar el punt més emblemàtic de Sagunt. Aquesta antiga fortificació estén els seus murs més d’un quilòmetre, envoltats pel vessant sobre Sagunt. El passeig per les parets és agradable i ofereix increïbles vistes de la ciutat i de la mar. Mentre camines, trobaràs diferents estils d’arquitectura i afegits de diferents assentaments que serveixen per a recordar la Història de la ciutat, inclosa la seua influència de romans, visigots, àrabs i cristians. El castell de Sagunt va ser declarat Monument Nacional en 1931. En una de les seues parts es troba la Plaça d’Armes, amb restes de el fòrum romà que un dia va tindre la ciutat romana de *Saguntum.

Una altra destinació indispensable si realitzaràs un viatge a Sagunt és la seua Plaça Major. No és una bona opció per al lloguer de furgonetes a Sagunt, perquè més val que aparques al voltant i vages a peu en aquesta zona. La plaça Major va ser l’antic centre de la vida d’aquesta ciutat històrica, i conserva tot l’encant de la seua memòria. En els seus voltants es poden visitar les restes del Temple de Diana i el Palau Municipal.

Al peu del pujol sobre la qual s’assentisca el castell, es troba el *semi-arruïnat i encara impressionant teatre romà de Sagunt, amb capacitat per a 8,000 persones. Encara pots gaudir de les actuacions que es realitzen hui dia, almenys si ho visites a l’estiu.

A més, si vas a aquesta antiga ciutat romana no deixes de visitar la Casa *dels Berenguer, un preciós palau gòtic que data dels segles XIV i XV. A més de resplendir per la seua meravellosa arquitectura, alberga diverses exposicions temporals que valen la pena.

¿Qué hacer en SAGUNTO ?

Encara que la platja i l’àrea portuària de Sagunt estan separades de la ciutat per una franja de camp, es pot arribar fàcilment per una carretera romana recta. Si sol·licites un lloguer de vehicles a Sagunt, pots accedir fàcilment a les seues platges, gaudint així no sols de la cultura i els carrers, sinó també de la mar i el *relax que t’ofereix aquesta antiga vila romana. El típic és gaudir d’un bany i acabar prenent una bona paella valenciana, el plat tradicional que no pot faltar en una visita a qualsevol de les ciutats de la Comunitat Valenciana.

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar SAGUNTO

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday