Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

SANTA POLA

Extenses platges d’arena blanca, abundants quiosquets, monuments únics i per descomptat una explotació salinera de renom. Aquesta ciutat alacantina no sols és un lloc tranquil on passar unes vacances en la mar, sinó també un destí replet d’activitats per a tota la família.

Molt prop del propi centre de la ciutat, es troben una gran quantitat de platges extenses i xicotetes cales d’allò més pintoresques. Platja Llevant i Platja de Varadero són dos de les més populars, i si busques racons menys poblats tens les cales de l’Aljub, de gran valor paisatgístic i mediambiental.

A el oest de Santa Pola, trobaràs les Salinas de Santa Pola, reserva natural per a la conservació d’ocells silvestres. El Parc té una extensa superfície de 2.470 hectàrees. En la reserva es troba el Museu de la Sal, on es pot aprendre sobre el procés d’extracció de sal i la seua història. Els enormes ‘icebergs’ salten a la vista del visitant.

Un altre dels atractius de Santa Pola és la seua activitat esportiva aquàtica. Molt sovint les seues platges són l’escenari perfecte per al windsurf i el kitesurf, entre altres esports d’aigua. Les millors platges per a això són Gran Platja, Platja Llisa, Platja Tamarit i Platja de la Gola. Hi ha diverses botigues especialitzades al voltant d’aquestes platges on es poden llogar equips i inscriure’s en classes.

Altres opcions de esports aquàtics a Santa Pola inclouen vela, rem, caiac, busseig i tub respirador.

¿Qué hacer en SANTA POLA ?

Si has pensat a visitar Alacant i els seus voltants, Santa Pola és una destinació turística recomanada, per les seues platges, la seua reserva de sal, les seues rutes de senderisme amb gran riquesa de flora i fauna i també els seus monuments històrics com la fortalesa en la Plaça de la Glorieta. El castell o fortalesa data del segle XVI i el seu objectiu principal era protegir els mariners locals contra els freqüents atacs pirates.

Per als més xicotets de la casa no pot faltar una visita a el Pola *Park, un parc temàtic de 24000 m² amb 30 atraccions com a tobogans, cadires voladores, una muntanya russa, un vaixell pirata, karts, mini golf i molt més. No sols gaudeixen els xiquets, sinó tota la família, i a més compta amb molts establiments per a menjar o prendre un refresc.

Una altra gran opció per a una activitat familiar és visitar l’Aquari Municipal de Santa Pola, que no sols resulta en una activitat entretinguda, sinó que compta amb activitats educatives que acosten als més xiquets al món de les ciències naturals.

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar SANTA POLA

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday