Descubre uno de los pueblos
más bonitos de Valencia y de España

BURJASSOT

Burjassot està situat en el límit occidental de l’Horta *Nord, formant part de l’àrea metropolitana de València. És fàcilment accessible des de València a través de la CV-35 i l’Avinguda de Burjassot.

¿Qué hacer en BURJASSOT ?

Si estàs pensant a viatjar a Burjassot per a passar el dia, segurament vas a voler menjar. I aquest és un dels seus punts forts. Perquè a més de la paella valenciana tan típica en la zona del Llevant, cal destacar l’El “*arròs *amb *fesols i *naps”. I sense oblidar  el clàssic “*esgarraet” , fet a base de pimentó, all, oli i bacallà.

A més de per la seua gastronomia, podràs trobar llocs molt interessants i amb una gran història darrere. Per exemple, el Pati de les Sitges data del segle XVI i es va construir per a albergar blat en una època en la qual a València hi havia problemes de proveïment. També podràs trobar l’Ermita de San *Roc del mateix segle, la Devesa del Castell que data del segle XVII o la Pineda de *Carsí, la qual representa l’últim bastió del bosc original mediterrani al qual deu el seu nom Burjassot.

Algunas imágenes de
este pueblo tan encantador

NO TE LO PIENSES MÁS Y ALQUILA
UN VEHÍCULO para visitar BURJASSOT

Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday