LA TEUA EMPRESA DE LLOGUER DE Vehículs

Més de 50 anys al
teu servici en Valéncia

EN CAS D'AVERIES FAVOR CONTACTAR-NOS Als TELÉFONS 616232948 24/7. MOLTES GRÀCIES

Flycar, empresa de lloguer de vehículs

La nostra història

En FLYCAR S.A. comencem a funcionar en els anys 70 i des dels nostres inicis sempre nos hem destacat per ser una empresa líder en el sector de el lloguer de vehículs.

La gran varietat de coches, furgonetes, camions i minibuses, i l’atenció personalisada dels nostres professionals és el punt d’inflexió que nos diferencia d’atres empreses de rent a car.

Escomencem obrint la nostra central en el carrer Sant Josep de Calasanz, en ple centre de Valéncia i el nostre esforç i dedicació nos han permés poder ampliar la nostra flota, especialisant-nos en furgonetes per a consolidar-nos aixina com empresa de referència en el món del lloguer.

Apostem per marques de calitat

Reserva el teu turisme en Flycar. Consulta en la nostra Web i elije el vehícul que millor s’adapte a les teues necessitats. T’estem esperant.

Si no saps on trobar un servici de lloguer de minibuses i monovolúmenes en la ciutat de Valéncia, no esperes i crida-nos. Som Flycar.

Conta en la màxima calitat i resistència a l’hora de contractar un servici de lloguer de furgonetes de tot tipo en Valéncia. Conta en Flycar.

En Flycar contes en un excelent servici de lloguer de camions en Valéncia.

Parla en nosatres, estarem encantats d’atendre’t.

Estos vehículs els compon una completa flota de coches, furgonetes, camions de menys de 3500 kg, *minibuses de 6 i 9 places, que et permetran resoldre totes les teues necessitats de transport.

Acosta’t a les nostres oficines per a que rebes informació sobre els nostres servicis o si necessites que et confeccionem un presupost sense compromís.

A on HO NECESSITES I QUAN LO VULLGUES

En Flycar nos hem propost donar el millor servici possible als nostres clients, puix són ells la base de la nostra empresa. Un client satisfet és la millor recompensa per al treball ben fet. Duem en Valéncia més de 50 anys (¡ya 50 anys!) i els nostres clients sempre nos diuen que lo millor és el servici que els donem. I, per supost, no volem que això canvie.

Posem a la teua disposició dos oficines en Valéncia, ubicades en Sant Josep de Calasanz i Avinguda del Port per a que pugues passar-te i arreplegar el vehícul que hages llogat. O inclús pots passar-te i consultar-nos lo que necessites, i al moment et dus el vehícul. I si pertanys a una empresa o eres autònom, et pots beneficiar d’exclusius servicis com el lloguer de llarga duració o l’obertura de conte, per a facilitar-te els teus pagaments. ¿Qué mes es podria demanar?. Puix ademés tenim també atres servicis com a GPS, *sillitas per a bebés, bacas per a equipage, carretillas per a mudances i molt més que podràs descobrir contactant en nosatres.

Pero encara tenim més. Cada més podràs consultar en la nostra web una oferta especial per al lloguer d’algun dels nostres vehículs a un preu increible. I també et duem totes les novetats del sector, aixina com consells i recomanacions per als teus viages en el nostre blog. Pero, per a enterar-te, tindràs que ser un habitual de les nostres «FlycarNews», seguint-nos en les nostres rets socials o apuntant-te a la nostra newsletter.

FURGONETAS

Servicis especialisats

Contem en dos oficines en Valéncia per a que pugues passar-te de forma cómoda en qualsevol moment i reservar el vehícul que estaves buscant.

CAMIONES

Atenció personalisada

Promocions mensuals, ofertes per a associacions, lloguers de llarga duració, GPS per als vehículs, sillitas per a bebés i tot lo que necessites.

TURISMOS

Presuposts a mida

Tenim promocions mensuals, ofertes per a associacions, lloguers de llarga duració, GPS per als vehículs, sillitas per a bebés i tot lo que necessites.

¿Vols saber lo que opinen de nosatres?

PER A FLYCAR, ELS NOSTRES CLIENTS SÓN EL NOSTRE MILLOR ACTIU

OPINIONES ALQUILER DE VEHÍCULOS EN VALENCIA
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday