LLOGUER FURGONETES IKEA

La solució ideal per a les teues compres

En Flycar pots llogar una furgoneta a València per hores i dies per a ajudar-te en les teues compres en Ikea. Si tens pensat anar a comprar molts productes, o productes de gran grandària en el Ikea de València, porta’t una furgoneta de lloguer.

Lloga la furgoneta que vulgues abans d’anar i despreocupa’t portant-te els mobles a casa sense complicacions. Pots triar entre furgonetes xicotetes, mitjanes i grans segons el que necessites. El procés és tan senzill com vindre a alguna de les nostres oficines de Flycar a València (pots veure-les ací), llogar la furgoneta que millor et vinga, comprar els mobles en l’Ikea, descarregar a la teua casa i deixar-nos-la de nou en l’oficina més pròxima. En tot just un matí has pogut fer les teues compres sense preocupar-te de res més, i de forma més econòmica que contractant un servei de transports.

El lloguer de furgonetes per a Ikea és la millor opció per a quan necessites portar-te a casa els mobles d’Ikea a València i no et caben en el cotxe. Encara que contractar una empresa de ports o transport puga semblar barat, al final ixen cars, a més d’haver de dependre d’altres persones. Si vols fer-ho tu mateix, Flycar t’ho posa fàcil.

Todas las opciones de vehículos que puedes alquilar

Alguns dels models de furgonetes que pots llogar per a aquest tipus de transports poden ser:

  • Furgonetes de càrrega xicotetes: si el que necessites és transportar mobles xicotets o de poc volum que no cabran en el teu cotxe, tria una furgoneta d’aquest tipus. És el més econòmic.
  • Furgonetes de càrrega mitjanes: són la millor opció per a quan el que vages a comprar tinga una grandària mitjana que no càpia en una furgoneta normal.
  • Furgonetes de càrrega grans: aquestes furgonetes són ideals per a quan tingues pensat moblar de nou la teua casa i necessites comprar una gran quantitat de productes i mobles. I, a més, si estàs pensant a mudar-te, tenim una sèrie de furgonetes ideals per a mudances.
  • Furgonetes mixtes: si necessites ajuda per a transportar els mobles d’Ikea, pots llogar una furgoneta mixta per a portar amb tu persones que t’ajuden en la tasca.

 

 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday