LLOGUER DE FURGONETES PER A MUDANCES

En Flycar sabem que les mudances no són fàcils i per això volem ajudar-te. Tenim un ampli catàlec de vehículs per a que et pugues dur tot a la teua nova llar

Si vols fer una mudança, Flycar té la solució

En Flycar disponem d’una gran cantitat de vehículs i furgonetes que poden ser utilisats per a realisar transports en mudances. Tant si necessites realisar una mudança d’una casa a una atra, o d’un comerç / oficina a un atre, en Flycar tenim la solució per a les teues necessitats.

El lloguer de furgonetes per a mudances pot ser la millor opció en aquells casos en els que, pel tamany de lo que vols traslladar, no pugues fer-ho en el teu coche. Ademés, resulta més econòmic llogar una furgoneta que buscar empreses de transports i mudances, en lo que tot això comporta. En Flycar posem a la teua disposició una selecció de vehículs i furgonetes, adaptats a totes les necessitats: des de furgonetes menudes en 3 portes, fins a furgons en rampa.

Acosta’t a les nostres oficines per a que rebes informació sobre els nostres servicis o si necessites que et confeccionem un presupost sense compromís. Estarem encantats d’atendre’t.

Todas las opciones de vehículos que puedes alquilar

En Flycar pots elegir les següents opcions de lloguer de furgonetes per a mudances:

  • Furgonetes de càrrega menudes: la millor elecció per a fer portes i mudances en Valéncia.
  • Furgonetes de càrrega mijanes: en estes furgonetes pots gojar d’una gran versatilitat i comoditat.
  • Furgonetes de càrrega grans: per a aquells casos en els que necessites transportar objectes de grans dimensions.
  • Furgonetes mixtes: para quan necessites transportar objectes i càrrega, pero també passagers.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday