ALQUILER FURGONETAS PARA EVENTOS

El transport que necessites

Si estàs pensant a organitzar un esdeveniment o ja el tens planificat, segurament necessites un mitjà de transport, tant per a persones com per a objectes, menjar, etc. És en aquests casos on pots recórrer a el lloguer de furgonetes per a esdeveniments amb Flycar. Tenim una gran flota, tant de furgonetes com de furgons i minibusos, perquè pots traslladar a l’equip i personal de l’esdeveniment, el servei d’àpats, els elements d’imatge, als convidats i tot el que necessites. En Flycar pots llogar un vehicle per hores, dies o quilòmetres. Sempre t’assessorarem en funció de les teues necessitats a cada moment.

 

El lloguer de furgonetes i altres vehicles per a esdeveniments, pot ser la millor opció en aquells casos en els quals vages a necessitar moure d’un lloc a un altre a moltes persones o materials. Un ús molt recurrent que se sol donar és el lloguer de furgonetes per a noces a València, i fins i tot per a comiats de solter/a. Quan vulgues que els assistents a les teues noces o esdeveniment puguen desplaçar-se fàcilment al lloc de celebració, pots llogar un dels nostres minibusos al millor preu i llevar-te una preocupació d’aqueix dia.

Todas las opciones de vehículos que puedes alquilar

En Flycar pots triar les següents opcions de lloguer de furgonetes per a esdeveniments i noces:

  • Furgonetes de càrrega xicotetes: la millor elecció per a fer transports a València.
  • Furgonetes de càrrega mitjanes i grans: amb aquestes furgonetes pots gaudir d’una gran versatilitat i comoditat, a més de transportar objectes de grans dimensions.
  • Furgonetes mixtes: per a quan necessites transportar tant objectes i càrrega, com a passatgers.
  • Furgonetes i *minubuses per a noces a València: perquè el dia més especial tinga el millor resultat.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday